• Valvazorjev trg 3, 1270 Litija
  • 01/896 32 00
  • info@kgz-litija.si

APRIL 2024

 Otvoritev trgovine KGZ Litija v Kresnicah
 

Konec marca 2024 smo v KGZ Litija zaključili s prenovo trgovskega centra TC Litija, ki smo ga začeli v novembru 2022. Sedaj smo zamenjali vse blagajne in opremo okrog njih. Pričakujemo vas v sodobnem prodajnem centru s pestro ponudbo izdelkov po ugodnih cenah in velikim izborom izdelkov lokalne pridelave in predelave. Vabljeni v TC Litija, kjer želimo s prijaznimi in pripadnimi zaposlenimi pri kupcih vzbujati občutek domačnosti in topline. Pod več si oglejte slike.

 Prenovljen lokal v TC Litija
 

Z veseljem vas vabimo v prenovljen lokal pri zadružnem nakupovalnem centru TC Litija. Lokal smo poimenovali Bar VALVAZOR po našem nekdanjem bistroju. Prenovljeni Bar Valvazor meri 40 m2, zunaj pa imamo 30m2 pokrite terase.
Lokal je modernega dizajna in skupaj z prenovljenim vhodom lepo dopolnjuje naš trgovski center. Prenovili in prestavili smo tudi sanitarije, ki so sedaj lažje dostopne obiskovalcem. Ekskluzivno v Litiji ponujamo kavo priznanega italijanskega proizvajalca HAUSBRANDT. Dobrodošli v našem prenovljenem baru, kjer boste našli svojih 5 minut miru in uživali v dobri kavi in prijetni družbi. Pod več si oglejte slike.

NOVEMBER 2023